Finomságok
vacsorához
Halászlevek:
Filézett ponty halászlé szegediesen
Filézett vegyes halászlé (ponty, harcsa)
Halászléhez gyufatészta
Belsőség halászléhez
Sültes tálak
Halkavalkád két főre
Egészben sült pisztráng, rántott harcsa, roston süllő, filézett ponty Orly módra, magos panírban sült halcsík, királyrák, petrezselymes burgonyával, salátával.
Laktató tál két főre
Fokhagymás libacomb, sajtos bundában sült szűzérme, cordon-bleu, fetás csirkeszárny, rántott gomba, rántott sajt, vegyes körettel, tartármártással.
Sasfészek családi tál
Joghurtos csirkecomb, füstölt csülökkel és füstölt sajttal töltött csirkemell rántva,
fokhagymás csülök, párizsi szűzérme, rántott karfiol, rántott sajt, vegyes körettel,
tarármártással, tejszínes-gombamártással.