Finomságok

vacsorához

Halászlevek:

Filézett ponty halászlé szegediesen

Filézett vegyes halászlé (ponty, harcsa)

Halászléhez gyufatészta

Belsőség halászléhez

 

 

Sültes tálak 

 
Halkavalkád két főre
 
Egészben sült pisztráng, rántott harcsa, roston süllő, filézett ponty Orly módra, magos panírban sült halcsík, királyrák, petrezselymes burgonyával, salátával.
 
Laktató tál két főre
 
Fokhagymás libacomb, sajtos bundában sült szűzérme, cordon-bleu, fetás csirkeszárny, rántott gomba, rántott sajt, vegyes körettel, tartármártással.
 
Sasfészek családi tál
 
Joghurtos csirkecomb, füstölt csülökkel és füstölt sajttal töltött csirkemell rántva,
fokhagymás csülök, párizsi szűzérme, rántott karfiol, rántott sajt, vegyes körettel,
tarármártással, tejszínes-gombamártással.

Keresés

Elérhetőség